DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

13.6.2015 jsme se zúčastnili soutěže v Bělém.

Hned na úvod je třeba napsat, že poslední sezóny se nám v Bělém nedaří. Když už se náhodou povedlo zaběhnout solidní čas útoku, tak nás potopila pivní štafeta a naopak. Ani letos tomu nebylo jinak.

 

Soutěž začínala ve 14 hodin v opravdu horkém letním počasí. Organizátoři měli nachystanou trať s tradiční překážkou - vodní matrací - přes kterou musí celý tým přeběhnout. Tradičně přírodní vodní zdoj. Novinkou pro letošní rok bylo, že všechna družstva mužů soutěžila se starými a těžkými savicemi. Další novinkou bylo, že všichni soutěžili se strojem SDH Bělý.

Z toho se samozřejmě vyklubal náš problém. V teplém počasí a velkém počtu útoků byl problém mašinu uchladit a organizátoři neměli připravený systém. Po upozornění nechali stroj vychladit otevřením druhého vývodu B a protékáním vody po útoku. To se stalo poprvé před naším útokem. Díky tomu zůstal vývod ve směru útoku uzavřený a my nedostali vodu do hadic. Neznalostí stroje strojník nestihl reagovat a mašina se během chvíle začala vařit, po čemž nás organizátoři celkem pochopitelně donutili pokus ukončit. Tato situace nás stála body do Ostašsko-Borské ligy a zavinění je dle mě 50:50 pro nás i pro SDH Bělý. Jít s vlastní, optimálně ohřátou mašinou, nebyl by žádný problém útok dokončit a vyhnout se kontumačnímu času 120s. Toto bylo podle mě lehce nezvládnuté, ale stejně tak nese vinu náš strojník, že si vývod nepřekontroloval. Ale kdo by to tušil, když všechny ostatní týmy to měly bez problému, že ?

 

Tím náše denní dávka problémů neskončila, tým žen dosáhl času 55s po pádu na vodní matraci a nezapojení hadice B do stroje. V pivní štafetě 4 závodníků si náš tým mužů ve 3 lidech došel pro druhé místo s časem 26s. Rychlejší byl jen tým Suchého Dolu a to o 3s.

V celkovém hodnocení soutěže jsme obsadili 15.pozici, tým žen 14.místo,  v hodnocení počítaném do ligy dělené 16.místo a body pouze za účast pro tým mužů a 13.místo pro tým žen.

 

Fotogalerie ZDE

 

Složení týmu mužů: košař, nabírač, strojník, Bčkař, rozdělovač, levý proud, pravý proud

Langhamer Jakub, Zeman Martin, Franz Libor, Zeman Jaroslav, Ptáček Tomáš, Puschman Jindřich, Román Martin

 

Složení týmu žen: košař, nabírač, strojník, Bčkař, rozdělovač, levý proud, pravý proud

Kaufmanová Terezie, Lecnarová Lenka, Zeman Martin, Michelová Veronika, záskok z Bezděkova, Pospíšilová Dita, Zemanová Lucie