DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

27.6.2015 ve 14 hodin se rozjela plavidla k dalšímu sjezdu řeky Metuje.

 

5.ročník obnoveného sjezdu ( celkově by se jednalo o 14.ročník, nebýt několikaleté pauzy ) pro nás začal tradičně již v pátek přípravou zázemí pro diváky. Odvézt všechen materiál ze Žďára do Maršova zabere poměrně dost času, takže sraz byl už v 16 hodin u hasičárny. Příprava trvala asi do 8 večer, potom jsme si užili krásný, skoro letní, večer v Maršovském údolí.

Účast plaváčků byla i letos obstojná - 12 plavidel a 16 lidí. Sestava se každý rok mění, i když jádro zůstává stále stejné. Na startu tak bylo možné vidět Flintstoneovy, Fantomase, morového doktora, piloty nebo neandrtálce. Počasí, ač celý den hrozilo deštem, bylo před sjezdem i nějaký čas po něm rozumné a bez deště.

Divácká účast byla střízlivým odhadem někde přes 150 diváků, spíš víc. Zábava u občerstvení na louce začala hned po skončení sjezdu ve 14:30 a pokračovala do pozdních nočních hodin za asistence živé country hudby.

 

 

 

Děkujeme všem odvážným plaváčkům i divákům za jejich zájem a podporu.

 

Fotogalerie ZDE

 

Seznam odvážlivců na plavidlech:

Langhamer Jakub, Krejsar Patrik, Švanda Pavel, Šilhán Martin, Kaufman Jaroslav, Zeman Martin, Hejnyš Petr, Štys Martin, Zemanová Lucie, Langhamerová Aneta, Pospíšilová Dita, Pospíšil Jiří,