DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

Dětský den, který už tradičně pořádáme jako rozloučení s prázdninami, letos připradl na 27.8.

 

Letošní ročník byl v mnoha ohledech jiný, o což jsme se snažili. Chtěli jsme větší akci, která bude zajímavá i pro větší děti a třeba i rodiče. Hned na začátku můžu říct, že to se povedlo. A pro ročník příští máme v hlavách další vylepšení.

Odpoledne začalo už ve 13 hodin, kdy se sešly týmy okolních mladých hasičů k turnaji v bumperballu. BumperBall byla skvělá atrakce, která se povedla zajistit. Jde o fotbal ve velkých průhledných nafukovacích koulích. Ze začátku byly všichni celkem opatrní, ale po krátkém rozkoukání se už hra nevypadala jako fotbal, ale jako rugby. Celý turnaj mladých hasičů byl plný vtipných scének, kdy například po pádu v souboji dítko udělalo otočku v kouli přes hlavu rovnou na nohy a pokračovalo v dalším souboji.

Oficiální start akce byl ve 14 hodin, kdy byl turnaj skoro dohraný a už byla na hřišti velká spousta dětí.

Zajímavé zahájení odpoledne nám zařídili hasiči z Police nad Metují, kteří připravili ukázku vystříhání zraněné osoby z osobního auta. Po vyproštění z automobilu ho předali do péče záchranářů. Ukázka zabrala zhruba 20 minut a zaujala nejen děti, ale i dospělé.

Na BumperBall se stály fronty celé odpoledne až do 17 hodin, kdy odjížděl. Další vytíženou atrakcí byla 6 metrů vysoká lezecká stěna. Pod dohledem a s jištěním si mohl každý vyzkoušet lezení do této výšky. Většinu dětí jsem tam viděl nejméně dvakrát.

Dále byla možnost zkusit si Bungee running - přemožení bungee jumpingového lana při pohybu vpřed. A někteří se dostali  až na konec.

Samozřejmostí už je střelba ze vzduchovek, kterou jsme letos doplnili ještě střelbou z luku. Další letošní novinkou bylo svezení na koni. Tři koně z farmy Turov se celé odpoledne nezastavili, zájem byl také velký. Dále bylo možné vyzkoušet chůzi po slackline - 2,5cm široký popruh natažený mezi stromy.

Pro nejmenší děti byly připravené kreativní dílníčky - možnost malovaní na dlaždičky a další. V tom samém prostoru bylo možné chytat polystyrenové rybičky.

Po celé odpoledne probíhaly různé soutěže na multifunkční závodní dráze - závody na chůdách, skákání v pytli, koulení pneumatiky a další.

Díky skvělému a teplému počasí došlo i na poslední atrakci odpoledne, kterou byla pěna. Pěny se, díky chlapům z Jetřichova, povedlo vyrobit opravdu spoustu a to hned dvakrát. Závěrečná atrakce kolem 16 hodiny odpolední měla maximální úspěch.

 

A mimochodem, účast rodičů i dětí byla skvělá, děkujeme Vám.