DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

5.7.2016 vyrazil tým dětí na soutěž v Rožnově.

 

Tato akce byla první soutěží našich dětí v požárním útoku. Útok zde byl doplněný o další disciplíny - štafetu CTIF a štafetu dvojic. Náš tým soutěžil v kategorii starších, která se na závodech sešla v počtu pěti týmů.

Požární útok jsme trénovali již delší dobu, ale vzhledem k improvizované sestavě a nutné výměně postů se nepovedl úplně ideálně.  Čas stačil na 4.místo v hodnocení disciplíny.

Část štafety CTIF jsme vyzkoušeli na posledním kroužku, kde si soutěžící vyzkoušeli věci, které je čekaly - přenášení hasícího přístroje, překonávání žebříkové stěny, spojování hadic C, přeskok 70 cm bariéry, podlezení 80cm překážky atd. V této části i přes malý trénink obsadilo naše družstvo skvělé druhé místo.

Následovala štafeta dvojic, ve které soutěží pětičlený tým. Velitel proběhne celou trať a po jeho doběhnutí vyráží první dvojice. Ta rozhazuje hadice C, připojí je na hydrantový nástavec, roztáhne je, připojí proudnici a vrací se na start. Vybíhá druhá dvojice, která hadice zase smotá a veškeré nářadí přináší do cíle. Náš čas ve štafetě dvojic nebyl špatný ale bohužel kvůli trestným sekundám za špatnou práci ( chození po špatné straně hadice atd. )  jsme obsadili 5.místo.

 

Celkově součet umístění stačil na 4.místo, což je skvělá pozice vzhledem k nevelké přípravě na tuto soutěž. Velkým přínosem do budoucna je, že si soutěžící zažili atmosféru na závodech a vyzkoušeli vše " naostro ". V tuto chvíli nás čeká prázdninová pauza a budeme se těšit opět v září.

 

Fotogalerie ZDE