DŮLEŽITÉ INFORMACE

TERMÍNY AKCÍ

Všechny akce jsou kvůli koronaviru zrušeny
Sledujte náš Facebook pro aktuální informace.

Dětský kroužek

Probíhá každý pátek od 16 do 17 pro děti od 5 do 7 let, a od 17 do 19 hodin pro děti nad 7 let. Rádi uvidíme i nové tváře. Přijďte se podívat.

Další informace
Stále sbíráme veškerý elektroodpad, pokud nás chcete podpořit tak nám ho můžete nechat u hasičárny. Více informací ZDE

Po domluvě zajistíme na Vaší akci pivo Kozel 10° a 11° za nákupní cenu.

Pokud máte jakékoliv náměty k akcím nebo činnosti, neváhejte a dejte nám je vědět.
NÁVŠTĚVNOST
Návštěvnost měřená od 24.4.2013

TOPlist

První letošní soutěží se pro mladé hasiče stala soutěž v Teplicích.

 

Soutěž v požárním pětiboji v Teplicích jsme navštívili poprvé. Počítali jsme s tím, že jedeme hlavně posbírat další zkušenosti. Výsledný čas jednotlivých družstev se skládá ze součtu 5 disciplín - určování hasičských značek, spojování a rozpojování půlspojek štafetovým způsobem, štafety dvojic, požárního útoku bez vody a upravené štafety CTIF.

Všechny disciplíny trénujeme, kromě štafety CTIF - tu viděli všichni poprvé a připravili jsme se na ní jenom jednotlivě na úseky. Z toho důvodu jsme měli problémy s předávkou - proběhla mimo předávkové území a my získali trestné body. Poučení pro příště.

Tým starších A byl složený ze starších dětí, tým starších B byl v kategorii starší kvůli jednomu závodníkovi. Pokud je totiž v týmu i jediný závodník vyšší kategorie, musí celý tým soutěžit v této kategorii. Proto byl náš tým " mladších " v kategorii starších a skončil poslední. Druhý tým obsadil 14.místo z 19 družstev.

Problém nemáme s provedením disciplín, ale s rychlostí. Takže na ní musíme opět zapracovat, aby jednotlivé úkony probíhaly zcela automaticky.